Leukste gadgets voor mannen

Een cadeau voor een man uitzoeken kan best lastig zijn en daarom hebben wij hier de leukste gadgets en de leukste hebbedingetjes voor mannen beschreven.

Iedere man heeft andere interesses en andere hobby’s en daar hebben wij rekening mee gehouden.

Shot dispenser

Waan je een echte bartender in je eigen huis met deze Shot Dispenser. Ieder “shot” van deze tender is exact dezelfde hoeveelheid, waardoor iedere cocktail perfect smaakt. Dit is zeker één van de leukste gadgets van 2019!

IGlove-handschoenen voor smartphone

Dit zijn handschoenen waarmee je gebruik kunt maken van de touch screen op je telefoon, superhandig want zo kun je gebruik maken van je telefoon zonder dat je handen bevriezen.

Dit is best één van de leukste gadgets om cadeau te doen aangezien de koude maanden er weer aan komen.

Waterdicht telefoonhoesje

 Dit is één van de leukste gadgets van 2019 en handig voor op vakantie. Met het waterdichte telefoonhoesje kun je de mooiste shots   onder water maken zonder dat je telefoon stuk gaat.

Bluetooth slot

Met het Bluetooth Slot – Smartslot open je gemakkelijk je fietsslot, kluisje en/of kastje veilig en vertrouwd open zonder het gebruik van een sleutel. Dankzij de handige Slok App en een bluetooth verbinding hoef je nooit meer te friemelen met onhandige sleutels.

Zwevende wereldbol met ledverlichting

Met de Zwevende Wereldbol – met LED-verlichting heb jij nu een prachtige moderne wereldbol die 360 graden om z’n as draait terwijl het verlicht wordt met mooie LED verlichting.

Die zwevende wereldbol is een van de leukste gadgets voor mannen om te geven voor op kantoor of voor in de huiskamer,

Kussen met bekerhouders

De naam zegt het al. Leef als een koning op je bank of bed met het handige kussen met bekerhouders. Drankje, chipje, telefoon of afstandsbediening heb je vanaf nu altijd binnen handbereik.

Dit is één van de leukste hebbedingetjes voor mannen die ervan houden om voor de buis te hangen.

 

Menu